Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Coș Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Adresă de email Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
Rezervarea fermă presupune un avans de 100 lei Rezervarea fermă presupune un avans de 100 lei

Cum închiriez?

Să fim sinceri, e foarte simplu!

În primul rând, te uiți pe site și alegi rochia care îți place, mărimea și data evenimentului la care ai nevoie de ea.

Apoi adaugi în coș, accepți termenii și condițiile de închiriere, trimiți comanda sau ne contactezi pentru programarea unei probe dacă ești din București. În maxim 3 zile, un consultant te va contacta pentru a valida datele și a confirma comanda. Disponibilitatea și implicit onorarea comenzii se confirmă telefonic, pe site pot exista întârzieri în adăugarea închirierilor ulterior probelor.

Showroomul este pe Caderea Bastiliei 61A, probele se fac doar în baza de programare pe chat, telefonic la 0755604551 sau pe whatsapp la 0755604551. Vizita la showroom nu se face decât cu programare și după selecția rochiilor pt care se solicită proba. Din cauza tipului de business, unele modele nu sunt in showroom, situație întâlnită cu precădere în weekend.

Putem trimite rochiile pentru probe in țară, in limita a 2 rochii si in funcție de disponibilitatea lor, clienta achitând curierul tur-retur(55 lei). Acest serviciu este disponibil doar în eventualitatea în care rochiile sunt disponibile spre a fi trimise in țară (daca nu sunt închiriate sau daca nu au probe în showroom). Pentru modelele cele mai populare, acest serviciu nu este disponibil.

Cu o luna înainte de evenimentul tău, vei fi contactată pentru plata avansului de 100 lei pentru fiecare rochie rezervată. Plata se va face în contul firmei Wear Couture SRL la ING. Restul de plata din contravaloarea închirierii se plătește la recepția rochiei.

Dupa comandă, rochia va ajunge la tine cu o zi înaintea evenimentului și e a ta 3 zile din momentul în care ai primit-o.

După eveniment, pui rochia în cutia și ambalajul în care ai primit-o, atașezi formularul de retur, aștepți curierul... și gata!

De treburile plictisitoare ca reparații, igienizare și curățare ne ocupăm noi.