Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Coș Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Adresă de email Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

Cum închiriez?

Să fim sinceri, e foarte simplu!

În primul rând, te uiți pe site și alegi rochia care îți place, mărimea și data evenimentului la care ai nevoie de ea.

Apoi adaugi în coș, accepți termenii și condițiile de închiriere, trimiți comanda sau ne contactezi pentru programarea unei probe dacă ești din București. La scurt timp, un consultant te va contacta pentru a valida datele.

Din păcate, din cauza pandemiei, s-a inchis showroomul de pe Caderea Bastiliei, insa pentru București, zona centrala si semi centrala), facilitam proba la domiciu în limita a 5 rochii. Serviciul de proba la domiciliu costa 30 lei care se scad din prețul primei închirieri. Probele se fac doar în baza de programare pe chat sau pe whatsapp la 0755604551.

Putem trimite rochiile pentru probe in țară, in limita a 2 rochii si in funcție de disponibilitatea lor, clienta achitând curierul tur-retur(55 lei).

Dupa comandă, rochia va ajunge la tine cu o zi înaintea evenimentului și e a ta 4 zile din momentul în care ai primit-o( 3 zile pentru inchirierile din afara Bucureștiului).

După eveniment, pui rochia în cutia și ambalajul în care ai primit-o, atașezi formularul de retur, aștepți curierul... și gata!

De treburile plictisitoare ca reparații, igienizare și curățire ne ocupăm noi.