Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Coș Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Adresă de email Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
Rezervarea fermă presupune un avans de 100 lei Rezervarea fermă presupune un avans de 100 lei

Despre noi

Cine suntem noi

Suntem o echipă ambițioasă și încântată să oferim fiecărei persoane ocazia de a fi unică la orice eveniment fără a resimți o povară financiară.

Lasă-ne pe noi să preluăm stresul unei apariții unice iar tu culege complimentele primite la fiecare eveniment în care vei fi o apariție deosebită..și cel de după, și cel de după, și..ai prins ideea!

 

Ce planuri avem?

Deocamdată colaborăm cu atelierul Ank Studios de pe Căderea Bastiliei 61A pentru clientele care vor să probeze rochiile în București, însă cu siguranță ne dorim ca pe viitor să deschidem un showroom propriu. Probele se fac doar pe baza de programare telefonic sau pe whatsapp la nr de telefon 0755604551.

De asemenea, dorința noastră este să suplimentăm fiecare model pe care îl avem cu mărimi S-M-L și să aducem și rochii noi din colecții actuale cu frecvență regulată.

Suntem foarte deschiși la părerea dumneavoastră, de la modul în care arată siteul până la modele de rochii pe care doriți să le aducem în colecția noastră. Așteptăm orice propunere vă trece prin cap și în egală măsură acceptăm și criticile constructive. Suntem la un email/telefon depărtare!