Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Coș Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Adresă de email Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
Rezervarea fermă presupune un avans de 150 lei Rezervarea fermă presupune un avans de 150 lei

Vreau să Cumpăr

 Ne bucurăm că ai ajuns pe platforma noastră specializată în revânzarea bunurilor de lux!

Știm cât de important este pentru femei să arate excepțional la fiecare eveniment cu (aproape) orice preț și știm de asemenea că noi femeile preferăm să nu purtăm aceeași rochie de două ori.

Rochiile pe care le avem spre vânzare coincid aproape în totalitate cu cele care se dau și spre închiriere și pot fi selectate din opțiunea "Vreau să cumpăr" existentă la aproape fiecare model. Ele sunt în stare perfectă fiind de cele mai multe ori purtate doar câteva ore. Ele sunt igienizate putând fi achiziționate oricând. Dacă ești din București, poți programa o probă dacă nu ești convinsă de mărime.

Prin această platformă încercam să venim în ajutorul persoanelor care caută o rochie de calitate din colecții actuale la prețuri mai accesibile și, deopotrivă, ne adresăm persoanelor care doresc să vândă un articol de lux care nu va mai fi purtat.