Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Coș Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Adresă de email Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
Discount 50, codul WELCOME! Folosește codul WELCOME pentru reducere de 50 RON!

Politica de confidenţialitate

PROTECȚIA DATELOR PERSONALE-POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Wear Couture SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

 WEAR COUTURE SRL administrează magazinul online thatscouture.ro și este operatorul datelor cu caracter personal pe care le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană și internă aplicabilă privind protecția datelor.

 WEAR COUTURE SRL este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28433.

 Date companie: WEAR COUTURE SRL

 Sediu: Loc. Suceava, jud. Suceava

   CUI: 38912357,

   ORC: J33/285/22.02.2018

   Tel.: 0755 604 551

  email: contact@thatscouture.ro

  Unde vă sunt stocate datele?

Datele pe care le colectam de la utilizatorii site-ului sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE)-România și nu vor fi transmise în alte state.

   De ce folosim datele dumneavoastră și cine are acces la datele dumneavoastră? 

  Scopul colectării datelor este de a vă putea asigura serviciile noastre, de a vă asigura suportul privind comenzile dumneavoastră, de a vă aduce la cunostintă modificările din cadrul serviciilor noastre și eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii noștri. Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi. Datele transmise unor terțe părți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus. Accesul la datele dumneavoastră va fi posibil atât timp cât veți avea un cont activ, dacă alegeți să ștergeți contul datele dumneavoastră vor fi de asemenea șterse.

 Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm și prelucram în scopul împlinirii comenzilor?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • informații de contact, cum ar fi numele, adresă, adresă de e-mail și numărul de telefon;
  • informații despre plăți și istoricul plătilor;
  • informații despre comenzi;
  • Dacă aveți un cont pe site-ul nostru, va vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:
  • contul;
  • istoricul comenzilor;

 Care sunt drepturile dumneavoastră? 

  Dreptul la acces: 

  Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt publicate pe site sau în altă parte și nu sunt făcute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

 Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta societatea noastră care vă va furniza datele cu caracter personal prin e- mail. 

  Dreptul la rectificare: 

  Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe site-ul nostru, puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră și din website-ul thatscouture.ro. 

  Dreptul la ștergerea datelor: 

  Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de WEAR COUTURE, cu excepția următoarelor situații: 

  • aveți o solicitare nerezolvată la departamentul suport clienți;
  • aveți o comandă nefinalizată care nu a fost expediată sau a fost parțial expediată;
  • aveți o datorie neachitată fată de WEAR COUTURE;
  • dacă ați efectuat o achiziție, va vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației în materie de finanțe-contabilitate de pe teritoriul României. Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: Aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor cu caracter personal bazate pe interesul legitim. WEAR COUTURE nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă societatea noastră poate demonstra un motiv legitim pentru prelucrare, care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

  Dreptul dumneavoastră de a va opune marketing-ului direct (sau de a vă retrage consimțământul la folosirea cookiurilor):

 Aveți dreptul să vă opuneți procedurilor de marketing directe, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

 Va puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

  • urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
  • printr-un email de dezabonare trimis către contact@thatscouture.ro;

 Dreptul la restricționarea prelucrării:

 Aveți dreptul să solicitați ca WEAR COUTURE să restricționeze procesul de   prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

  • dacă vă opuneți prelucrării în bază interesului legitim, WEAR COUTURE va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
  • dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, WEAR COUTURE trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
  • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să va opuneti ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • dacă WEAR COUTURE nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apăra drepturile în cadrul instanței de judecată.

 Cum vă puteți exercita drepturile?

 Dacă aveți orice solicitare legată de drepturile dumneavoastră în ceea ce privește respectarea protecției datelor cu caracter personal, puteți trimite un email la adresa contact@thatscouture.ro. Aceste solicitări vor fi redirecționate intern către persoana responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal.

 Responsabilul cu protecția datelor:

 Am desemnat un responsabil cu protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresă contact@thatscouture.ro, menționând DPO în subiectul mesajului.

 Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere:

Dacă sunteți de părere că WEAR COUTURE va prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal-www.dataprotection.ro.

 Actualizări ale Politicii de confidențialitate:  Cea mai recentă versiune a Politicii de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Politicii de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care sunt utilizate datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

MARKETING DIRECT 

 Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm și prelucrăm?

 Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • informații de contact, cum ar fi numele, adresă, adresă de e-mail și numărul de telefon;
  • informații despre plăți și istoricul plăților;
  • informații despre comenzi;
Dacă aveți un cont pe site-ul nostru, va vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi:
  • contul;
  • istoricul comenzilor; 

 De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?

 Folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile prin e-mail și apeluri telefonice.  

 Ce sunt cookiurile și la ce ne ajută?

 Un cookie reprezintă un fișier de tip text de mici dimensiuni pe care un site web îl salvează pe calculatorul sau pe aparatul mobil al dumneavoastră în momentul în care accesați un site și vă dați acordul pentru folosirea cookiurilor. Cookiurile oferă capacitatea siteului de a-și aminti interacțiunea și preferințele (ca de exemplu datele de login, limbă, mărimea fontului și alte preferințe de vizualizare ale siteului) pe o perioadă mai mare de timp astfel încât dumneavoastră să nu le reintroduceți când accesați din nou websiteul sau când treceți de la o pagină la altă. De exemplu, folosirea cookiurilor permite că siteul să retină produsele adăugate în coșul dumneavoastră în momentul în care reveniți pe site la un moment ulterior alegerii produselor preferate. 

 O dată cu folosirea cookiurilor, thatscouture.ro poate înțelege mai bine zona dumneavoastră de interes pentru a vă putea recomanda mai bine produsele care v-ar putea interesa. Folosim soluții de publicitate oferite de Google Adwords, Facebook Ads și AdRoll care facilitează metode de remarketing și retargetare pe alte site-uri pe baza experienței pe care ați avut-o pe siteul thatscouture.ro. 

 Cookiurile pot fi controlate sau șterse oricând doriți, însă acest lucru ar limita experiență dumneavoastră web la una mai puțin agreabilă. Pentru mai multe detalii, vizitați aboutcookies.org. 

 Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

 Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când sunteți de acord cu marketingul direct. 

 Pentru cât timp va salvăm datele?

 Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul.

    

 Variantă actualizată la 01.07.2018