Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Coș Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Adresă de email Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
Rezervarea fermă presupune un avans de 150 lei Rezervarea fermă presupune un avans de 150 lei

Consignație

Update: Serviciul de consignație este momentan suspendat.

Ai o garderobă încărcată cu articole de designer pe care le-ai purtat o data apoi le-ai închis în dulap ?

Ai poate regrete că ai cheltuit mii de lei pentru ținute pe care nu le mai poți purta?

Platformele pentru revânzare existente nu îți satisfac preferințele sau nu atrag clientela necesară?

Nu ai timp și energie să dedici efortului de a-ți revinde articolul de lux?

Noi am răspuns cu "DA" la întrebările de mai sus și, încercând să soluționăm problema, am decis să creem o platformă specializată cu revânzarea și închirierea produselor de lux.

Ce oferim noi? Noi avem doar rolul de intermediari între cumpărător și vânzător, asumându-ne și implicații ca: marketing zilnic pentru platformă și produsele existente, număr nelimitat de probe în Showroom pentru articole, asigurarea integrității articolelor la închirieri și până momentul vânzării.

De ce să ne alegeți? Avem un rulaj mare de vizitatori zilnic ceea ce amplifică șansele ca produsul dumneavoastră să fie închiriat sau achiziționat repede. De asemenea, preluăm complet partea de comunicare cu clienții interesați cât și partea de probă în showroom deci tot ce trebuie să faci este să aștepți să intre banii în cont.

Care este costul serviciului? Comisionul nostru pentru intermediere este personalizat fiecărui articol și se aplică doar la vânzarea produsului.

Misiunea actuală a magazinului nostru este de a oferi o opțiune sustenabila în domeniul modei. Activitatea magazinului fiind preponderent spre închiriere, vom accepta prodisel in consignatie doar dacă consignantul este de acord si cu varianta inchirierii produsului propriu.

Te-am convins? Vrei să folosești platforma noastră pentru a vinde un articol de lux? Nimic mai simplu! Ne dai un email pe contact@thatscouture.ro cu articolul și prețul la care îți dorești să îl vinzi și noi vom reveni în maxim 24 ore cu o ofertă personalizată pentru închiriere și vânzare a produsului tău.